Bioresonanca v 3h korakih

 
 
 

oglejte si video Preden obiščem center BIORESONA

 
 
 

Imate zdravstvene in življenjske težave? Iščete rešitev in pomoč? To so razlogi, zakaj izbrati bioresonančni center BIORESONA. Danes smo izpostavljeni obilici strupov v okolju in v hrani. Tudi stresen način življenja vpliva na naše dobro počutje in zdravje. Bioresonanca BIORESONA hitro in učinkovito poišče te stresne dejavnike, ki bremenijo naše dobro počutje in zdravje.

Osebje pripravi osebni zdravstveni program, namenjen samo vam in vašim težavam. Naši strokovnjaki so zdravstveno osebje, izobraženo v bioresonanci. Metoda BIORESONA ima 25 let izkušenj in razvoja. Za več informacij nas pokličite; prijazno osebje vam bo z veseljem odgovorilo na vprašanja ter poiskalo ustrezen datum za obisk.

Svoje težave lahko prinesete k nam, zagotovili bomo, da tukaj tudi ostanejo. 

 
 
 

oglejte si video Prvi obisk v centru BIORESONA

 
 
 

Ob prihodu v center BIORESONA vam bo prijazno osebje predstavilo v obliki filma delovanje bioresonance BICOM. Vse okoli nas vibrira, tudi telesne celice. Naprava BICOM zajema nezdrava valovanja ter jih pretvori v zdrave valove. Strokovna ekipa s pomočjo posebne neboleče tehnike, ki jo je razvila dr. Rome, poišče in določi dejavnike, ki obremenjujejo telo.

Ko določimo potek obravnave, začnemo terapijo. Pri tem uporabljamo napravo BICOM. Terapije so prijetne, sproščujoče, brez bolečin in stranskih učinkov, zato so primerne tudi za otroke. Težave, ki jih prinesete k nam, tukaj tudi ostanejo. Za več informacij obiščite www.bioresona.com ali pokličite v najbližji center.

 
 
 

oglejte si video Po obisku v centru BIORESONA

 
 
 

Po obisku v centru BIORESONA svetujemo, da pijete obilo sveže vode, jeste po priporočilih ter si privoščite dovolj počitka in telesne aktivnosti. Število obiskov je odvisno od bolnika in simptomov. Pogosto je dovolj že nekaj obiskov, da dosežemo dolgotrajni učinek. V nekaterih primerih pa se morajo terapije ponavljati v daljših časovnih obdobjih.

Zgodi se, da se prvi tri dni po terapiji počutite rahlo slabše, ko telo okreva ... spomnite se, da popijete dovolj vode in sledite danim priporočilom.

V primeru vprašanj nas pokličite. Po enem dnevu bodo težave izzvenele. Vedite, da nas vedno lahko pokličete, če imate kakršno koli vprašanje. Za več informacij obiščite www.bioresona.com ali pokličite v najbližji center.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.