Bioresonanca v 3h korakih

 
 
 

1. Preden grem v BIORESONA center

 
 
 

Imate zdravstvene in življenjske težave? Iščete rešitev in pomoč? To so razlogi, zakaj izbrati BIORESONA bioresonančni center. Danes smo izpostavljeni obilici strupov v okolju in v hrani kot tudi stresen način življenja vpliva na naše dobro počutje in zdravje. BIORESONA bioresonanca hitro in učinkovito poišče te stresne dejavnike, ki bremenijo naše dobro počutje in zdravje. BIORESONA osebje pripravi osebni zdravstveni program, namenjen samo vam in vašim težavam. Naši strokovnjaki so zdravstveno osebje izobraženo v bioresonanci.  BIORESONA metoda ima 25 let izkušenj in razvoja. Pokličite nas za več informacij; prijazno osebje vam bo z veseljem odgovorilo na vprašanja ter poiskalo ustrezen datum za obisk.

Svoje težave lahko prinesete k nam, zagotovili bomo, da ostanejo pri nas.

 
 
 

2. Prvič v BIORESONA centru

 
 
 

Ob prihodu v BIORESNA center vam bo prijazno osebje predstavilo v obliki filma delovanje BICOM bioresonance. Vse okoli nas vibrira, tudi telesne celice. BICOM naprava zajema ta nezdrava valovanja ter jih pretvori v zdrave valove. Strokovna ekipa s pomočjo posebne neboleče tehnike, ki jo je razvila dr. Rome, poišče in določi dejavnike, ki obremenjujejo telo.

Ko določimo potek obravnave, pričnemo s terapijo. Pri tem uporabljamo BICOM napravo. Terapije so prijetne, sproščujoče, brez bolečin in stranskih učinkov, zato so primerne tudi za otroke. Težave, ki jih prinesete k nam, ostanejo pri nas. Za več informacij obiščite www.bioresona.com ali pokličite v najbližji center.

 
 
 

3. Po obisku v BIORESONA centru

 
 
 

Po obisku v BIORESONA centru svetujemo, da pijete obilo sveže vode, jeste po priporočilih ter si privoščite dovolj počitka in telesne aktivnosti. Število obiskov je odvisno od bolnika in simptomov. Pogosto je dovolj že nekaj obiskov, da dosežemo dolgotrajni učinek. V nekaterih primerih pa se morajo terapije ponavljati v daljših časovnih obdobjih.

Zgodi se, da se prvi tri dni po terapiji počutite rahlo slabše, ko telo okreva … spomnite se, da popijete dovolj vode in sledite danim priporočilom. Ali pa nas pokličete v primeru vprašanj. Po dnevu bodo težave izvenele.

Vedite, da nas vedno lahko pokličete, če imate kakršnokoli vprašanje. Za več informacij obiščite www.bioresona.com ali pokličite v najbližji center.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.