Aktualno

 
 
 • Komunikacija med zdravnikom in pacientom - ali je med njima možen partnerski odnos?

  27.05.2022

  Kakšen odnos želite s svojim zdravnikom ali terapevtom? Kaj lahko storite sami, da vzpostavite odnos, ki ga želite? Kako sami prispevati k procesu zdravljenja? Na ta vprašanja smo vam odgovorili v našem novem članku, ki smo ga pripravili skupaj z dr. Vlasto Novak Zabukovec, saj smo v BIORESONA centrih skrbni, da nudimo terapevtski odnos, ki ga pričakujete.
  Več o ... Vsi zapisi »
   
 • Vloga prebavnih encimov pri prebavi

  18.03.2022

  Slaba prebava vpliva na počutje in druge zdravstvene težave. V BIORESONA centrih pomagamo s pomočjo bioresonance in svetujemo pri pravi izbiri jedilnikov in prehranskih dopolnil. Preberite tudi brezplačne nasvete.
  Več o ... Vsi zapisi »
   
 • SENENI NAHOD? KAKO SI LAHKO POMAGAM?

  04.03.2022

  Mnogi pacienti se odločajo za bioresonančno terapijo ravno zaradi stranskih učinkov klasičnih zdravil ali pa le-ta ne pomagajo. V naši ordinaciji lahko z BICOM bioresonančno metodo pripomoremo k olajšanju simptomov, tudi ko konvencionalna terapija ne učinkuje, saj gre za dopolnilno metodo zdravljenja, ki spodbuja lastne zdravilne moči telesa.
  Več o ... Vsi zapisi »
   
 • »Pomoč človeku je moje poslanstvo!«

  26.11.2021

  V Mariboru, točneje na Partizanski cesti 30, je vrata odprl center BIORESONA Maribor. Ksenija Benčuk, lastnica centra BIORESONA Maribor, se predstavi.
  Več o ... Vsi zapisi »
   
 • BIORESONA išče nove terapevte

  11.11.2021

  Z odprtimi rokami sprejemamo naše zveste kot tudi nove stranke, a se čakalne dobe kljub temu povečujejo. Ker želimo biti na razpolago vedno, ko nas stranke potrebujejo, vabimo v svojo delovno ekipo v Ljubljani in Zasavju že izobražene bioresonančne terapevte ali vse, ki jih to področje zanima in še nimajo ustreznih kompetenc. Iščemo osebe z najmanj srednjo zdravstveno izobrazbo, veliko motivacijo do dela z ljudmi, empatično komunikacijo ter močnim interesom za naravne oblike zdravljenja kot tudi, da terapevt že živi zdravo življenje.
  Več o ... Vsi zapisi »
   
 • Fascialna terapija

  07.10.2021

  Fascija je vezivno tkivo. Je struktura, ki naše telo drži skupaj. Je tridimenzionalna mreža, ki uravnava telo med mirovanjem in gibanjem, med stabilnostjo in spreminjanjem. Pomembna je za kakršnokoli delovanje v vsakem trenutku; najbolj pa dobimo občutek zanjo, ko okrevamo po poškodbah, travmah, operacijah, oslabelostih.
  Več o ... Vsi zapisi »
   
 • Bioresonanca pri otrocih

  10.06.2021

  Vse o bioresonančni terapiji za otroke v centrih BIORESNA, kjer z »bioresončenjem« pomagamo našim najmlajšim uporabnikom do dobrega počutja in zdravja.
  Več o ... Vsi zapisi »
   
 • Intoleranca na gluten

  04.06.2021

  Intoleranca na gluten je vse pogostejša prebavna motnja. Zakaj do intolerance sploh pride in kje vse najdemo gluten?
  Več o ... Vsi zapisi »
   
 • Vitamin C: Zaščitnik našega telesa

  21.05.2021

  Eden ključnih vitaminov za naše zdravje in dobro počutje je zagotovo vitamin C. Kdaj ga imamo premalo, zakaj in kako deluje, je v spodnjem prispevku zapisala naša Antonina Rome, dr. med.
  Več o ... Vsi zapisi »
   
 • Intervju z dr. Antonino Rome

  14.05.2021

  Intervju z Antonino Rome, dr.med. o bioresonanci, franšiznem sodelovanju in inštitutu za bioresonanco na Ljubljana TV.
  Več o ... Vsi zapisi »
   
 
PrviPrejšnji12345ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.