Aktualno

 
Razvrsti po:
 
 • Kako poteka bioresonančno zdravljenje?

  29.05.2020

  Bioresonančo zdravljenje lahko zveni popolnoma neznano. Kako poteka bioresonančno zdravljenje in kakšni so njegovi učinki na pacienta?
  Več o ...
   
 • JUNIJSKA UGODNOST: Brezplačna antistresna terapija

  28.05.2020

  Za spremljevalce naših strank bomo med 1. in 30. 6. ponudili možnost brezplačne antistresne terapije z bioresonanco.
  Več o ...
   
 • Kdaj se odločiti za bioresonanco?

  22.05.2020

  Bioresonanca je lahko odlična komplementarna metoda konvencionalni medicini. Kdaj izbrati terapijo z bioresonanco in komu jo priporočamo.
  Več o ...
   
 • Kako se pripraviti na bioresonančno obravnavo po COVID-19?

  19.05.2020

  Bioresonanca je lahko še vedno rešitev za odpravo ali blažitev vaših zdravstvenih težav. Kako se pripraviti na bioresonančno obravnavo v času po epidemiji covid-19?
  Več o ...
   
 • Klopi

  15.05.2020

  Majhna živalica lahko povzroči veliko težav in sivih las, saj prenaša tako lymsko boreliozo, kot tudi klopni meningoencefalitis. Kako pride do okužbe in kako lahko v Bioresoni pomagamo si preberite v spodnjem prispevku.
  Več o ...
   
 • SENENI NAHOD? KAKO SI LAHKO POMAGAM?

  10.04.2020

  Mnogi pacienti se odločajo za bioresonančno terapijo ravno zaradi stranskih učinkov klasičnih zdravil ali pa le-ta ne pomagajo. V naši ordinaciji lahko z BICOM bioresonančno metodo pripomoremo k olajšanju simptomov, tudi ko konvencionalna terapija ne učinkuje, saj gre za dopolnilno metodo zdravljenja, ki spodbuja lastne zdravilne moči telesa.
  Več o ...
   
 • PRAVILNA UPORABA MASKE IN ROKAVIC V ČASU COVID-19

  01.04.2020

  V tem času, ki ga nihče od nas ni pričakoval, čutim potrebo kot zdravnica, da napišem svoje mnenje o tem, kako in kdaj uporabljati zaščitno opremo (masko in rokavice), da zaščitimo sebe in tudi druge pred okužbo z novim koronavirusom.
  Več o ...
   
 • KORONAVIRUS, VIRUSNA OBOLENJA IN SPLOŠNO O VIRUSIH

  15.03.2020

  Sledeči članek je prenos medicinskih informacij na laičen in razumljiv način našim pacientom in širši javnosti, kogar zanima razumeti, kako delujejo virusi, kaj so virusi in kakšni so naravni preventivni ukrepi ob pojavu sezonskih virusnih obolenj, kot tudi pandemičnih pojavov novih virusov, kot je koronavirus.
  Več o ...
   
 • Dihanje s spodnjim delom trebuha/prepono

  06.09.2019

  Dihanje spada med najpomembnejše življenjske procese in se spreminja skozi dan glede na naše čustveno stanje. Gre za proces, ki ga lahko izvajamo zavestno ali nezavedno. Na podlagi dihalnih vzorcev lahko zato močno vplivamo, kako se bomo odzvali na določen stres oziroma nelagodje.
  Več o ...
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.