Kako poteka bioresonančno zdravljenje?

Kako poteka bioresonančno zdravljenje?

29.05.2020

Vse okoli nas vibrira, tudi telesne celice. Na področju bioresonance ugotavljamo, da lahko s posebnimi napravami te vibracije v telesu oblikujemo. V centrih Bioresona uporabljamo aparat, imenovan BICOM, ki zajame nezdrava valovanja iz vašega telesa ter jih pretvori v zdrava valovanja. Kako točno poteka bioresonančno zdravljenje z BICOM napravo pri nas in kako izvedemo prvi pregled stranke?


Kako deluje BICOM aparat?


S pomočjo posebnih aplikatorjev lahko naprava BICOM prebere informacije o sevajočih bolezenskih nihanjih. BICOM naprava nato vrne telesu spremenjeno nihanje. Glede na vaše zdravstveno stanje in počutje, ta nihanja lahko oslabimo, okrepimo ali pretvorim, podobno kot zrcala v zabavišču, ki nam na zabaven način pačijo podobo. Spremenjene informacije o nihanju privedemo nazaj v modulacijsko elektrodo, ki je običajno nameščena na hrbtu pacienta. Telo sprejme prispeli dražljaj in s poslanim terapevtskim nihanjem preide v resonanco. Na ta način bolezenska oz. motilna nihanja v vašem telesu oslabimo ali odstranimo, zdrava nihanja okrepimo in ojačamo. Tako se začne telo zdraviti samo.

Kako poteka prvi pregled?


Na prvem pregledu opravimo podroben pogovor s pacientom, vzamemo natančno anamnezo, če je potrebno naredimo tudi usmerjen fizikalni pregled ter izmerimo energijsko vrednost na vaših akupunkturnih točkah na rokah in nogah. Z merjenjem energijskih vrednosti na elektro akupunkturnih točkah na rokah in nogah dobimo informacije o normalnih oz. motenih energijskih vrednostih v tkivu ali na področju določenega organa, ki je s temi točkami refleksno povezan preko meridianskega sistema. Preko elektro akupunkturnega testa ali testa s tenzorjem lahko dobimo tudi informacije o vplivu določenih substanc iz okolja in hrane na vaše telo oz. spoznamo, če substanca deluje na vaše telo zdravilno, nevtralno ali negativno.


Na koncu skupaj naredimo načrt vašega zdravljenja. Tukaj naj poudarimo, da tudi najboljša metoda zdravljenja in najboljši terapevt ne bosta imela uspeha, če vi kot pacient ne boste pazili na prehrano, zadostno hidracijo in se redno gibali.


Koliko bioresonančnih terapij je potrebniho za izboljšanje počutja?


Število terapij je odvisno od vašega zdravstvenega stanja, vaše starosti, vrste in trajanja bolezni. Pogosto je dovolj že nekaj obiskov, da dosežemo dolgotrajni učinek. V nekaterih primerih pa se morajo terapije ponavljati v daljših časovnih obdobjih.


Kateri so neželeni učinki bioresonančne terapije?


Načeloma jih ni, ker je bioresonanca nežna metoda zdravljenja, zato je zelo priljubljena pri otrocih. Lahko se zgodi, da se prve tri dni po terapiji počutite rahlo slabše, utrujeno, imate glavobol oziroma se kožni izpuščaji prehodno poslabšajo. Spomnite se, da popijete dovolj vode in sledite priporočilom terapevta. Težave ponavadi izzvenijo v roku enega dneva od terapije.

Vedno nas lahko pokličete, če imate kakršnokoli vprašanje. Naše prijazno osebje vam bo z veseljem pomagalo. Za več informacij obiščite www.bioresona.com ali pokličite v najbližji Bioresona center.

Za vas pripravila Aleksandra Barbarić Kovačić, dr.med.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.