Informirana voda

Informirana voda

29.06.2020

Voda je izjemnega pomena za preživetje vseh živih bitij na Zemlji. Predstavlja približno 60 do 70 odstotkov človeške telesne teže. Dejansko je telo vreča vode, v kateri nenehno potekajo življenjski procesi znotraj ali zunaj celic. Pri otrocih je delež večji, s starostjo pa se zmanjšuje.


Za nadomeščanje tekočine je najbolje, da uživamo navadno vodo. Vode ne smemo zamenjati za kavo, čaje, gazirane in alkoholne pijače, ker delujejo diuretično oziroma pospešujejo izločanje vode iz telesa.


Razlika med živo vodo in vodo v plastenkah?


Raziskave, ki sta jih izvedla dr. Martin Wagner iz Nemčije in dr. William Shotyk iz Kanade, kažejo na problematičnost vode iz plastenk, teh pa je v trgovinah vsak dan več. V plastenkah so prisotni antimon (kancerogen), bisfenol (povzroča srčno-žilne bolezni in težave z jetri) in ftalati (motijo delovanje hormonov).


Za multinacionalke je prodaja embalirane vode zlata jama, zato bodo zagotovo vztrajale in lobirale, da te snovi niso škodljive. Na drugi strani neodvisni znanstveniki ugotavljajo, da je voda iz plastenk potencialno nevarna za zdravje. Dolgoročne vplive na človeški organizem je težko izmeriti. Pitje vode iz plastenk je smiselno tam, kjer pitne vode ni. Popolnoma drugačna pa je zgodba v vsakodnevnem življenju v Sloveniji, ko nam iz pipe priteče čista pitna voda. Rečemo ji tudi živa voda.

 


Kaj je informirana voda?

Japonski zdravnik komplementarne medicine , ki se že 15 let ukvarja z raziskovanjem vode, je zaslovel s svojo trditvijo, da človeška zavest vpliva na molekularno strukturo vode, dokaz za to pa so fotografije kristalov v njegovi knjigi Sporočilo vode. V njej poudarja moč besede in njen vpliv na vodo.


Molitev, glasba, optimistične in pozitivne besede, ki jih voda sprejme, zdravijo nas same in celotno vesolje. Vodne molekule se ob izpostavljenosti lepim besedam začnejo med seboj povezovati na drugačen način, vodni skupki postanejo manjši in bolje organizirani. Zaradi tega celice v našem telesu to vodo lahko sprejmejo hitreje in bolj učinkovito. Takšno dobro strukturirano in »organizirano« vodo imenujemo informirana voda. Ima blagodejen, zdravilen učinek na telo, če nosi elektromagnetna nihanja zdravilnih učinkovin.

Nasprotno ob izpostavljenosti neharmonični hrupni glasbi in onesnaženosti v velikih razvitih mestih voda izgublja svojo obliko, kar je znamenje, da moramo nujno spremeniti način življenja.

 

 

Kako nastane informirana voda?

Podobno kot Emoto tudi v centru Bioresona menimo, da lahko vodo informiramo. Vi pa jo lahko nato uporabljate kot dodatno »zdravilo« v času med našimi terapijami, ali če ne utegnete priti.


Osnovna formula vode je H2O. Dva vodikova atoma delujeta kot pozitivni pol, medtem ko ena molekula kisika deluje kot negativni pol. V osnovi se ta dva pola izničita, pa vendar je molekula vode polarna – kot majhen magnetek, ki privlači naslednjo vodno molekulo in ta naslednjo (s pomočjo vodikovih vezi). Posledica takšne strukture so »cluster« formacije.

 

 

Ob prisotnosti tuje molekule se cluster vodnih molekul nemudoma obda okoli takšne molekule in prevzame njene elektromagnetne značilnosti / nihanja. Ko snov, bodisi škodljiva snov (virusi, kemikalije, alergen, zdravilo...) ali koristno mikrohranilo cluster zapusti, ni več prisotno v fizični obliki, temveč v vodnem clustru ostaja elektromagnetno valovanje, t.j. njen frekvenčni vzorec – njen spomin.


Tako kot iz gramofonske plošče povzamemo in poslušamo glasbo, lahko s pomočjo BICOM bioresonance posnamemo in obdelujemo nihanja iz vodnih clustrov. To privede do ločitve vodikovih cluster strukturnih vezi. S tem izgubi v clustru shranjeno molekularno motilno nihanje svojo prvotno stabilno konfiguracijo in jakost nihanja.

Iz tega lahko povzamemo, da frekvenčne vzorce zdravil, mikrobov kot tudi vaše telesne substance individualno vtisnemo v vodo s pomočjo BICOM bioresonance. Na ta način informirano vodo uživate vsak dan do naslednje terapije. Vaše telo tako neprekinjeno prejema zdravilno informacijo, ostaja dlje časa v resonanci, kar privede do izboljšanja vaših težav.

Izkušnje naših pacientov z uživanjem informirane vode

Letos smo zaradi nezmožnosti izvajanja terapij v času epidemije covid-19 izvajali zgolj terapije z informiranimi kapljicami. Ker je bil ravno čas senenega nahoda, smo bili osredotočeni na tovrstne simptome. Prejeli smo veliko zadovoljnih povratnih zahval. Ena od zadovoljnih mamic nam je potrdila sledeče:


»Razpršilo mi je zelo pomagalo pri alergiji, uporabljam ga redno dvakrat na dan (zjutraj in zvečer). Otroci in mož imajo letos vsi alergijo na seneni nahod, vendar je lažje oblike kot vsa leta do zdaj. Sprva je kazalo hujše, vendar vedno, kadar jih začne srbeti nos ali začnejo kihati oziroma jih srbijo oči, uporabijo razpršila in je bolje. Tako da tudi njim pomaga.
Hvala lepa za skrb, sem vesela, da smo našli naravno alternativo za seneni nahod v poplavi 'umetnih dodatkov', in na vas se z veseljem obrnem ponovno, ko nam zmanjka razpršila.«

R. V., Gorenjska

 

Napisala: Aleksandra Barbarić Kovačić, dr.med

 

Naroči se na pregled

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Center Komplementarne medicine, Antonina Rome in partnerji, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.