Evo Babič iz Trbovelj so težave v perimenopavzi oropale življenjskih radosti

Evo Babič iz Trbovelj so težave v perimenopavzi oropale življenjskih radosti

23.06.2021

To ni življenje


Vitka, vitalna, športno aktivna, energična in dobrovoljna – takšna je bila Eva Babič vse do takrat, ko jo je hormonska gugalnica oropala veselja do življenja. Petdeseti rojstni dan, ki velja za nekakšno prelomnico tudi v življenju ženske, se je zdel še zelo daleč, a spremembe, ki jih prinesejo leta, so se že zlovešče kazale. »Kar dve leti so me mučile težave, ki si jih nisem znala razložiti. Bila sem brez energije, utrujena, brez razloga sem se počutila slabo, moje razpoloženje je nihalo in skozi dneve sem se komajda prebijala. Po službi sem izčrpana morala leči k počitku, kar je bilo silno nenavadno. Čeprav sem živela in jedla zdravo, bila športno aktivna kar petkrat na teden, pila smutije, uživala C in D vitamine, alge in omega 3, 6 in 9 maščobne kisline, si nisem bila več podobna. Zdravnica mi je povedala, da počasi drsim v menopavzo in da se v tem skriva vzrok mojih težav,« se tega težkega obdobja spominja Eva.

Ker je Eva pred desetimi leti že iskala pomoč v bioresonanci zaradi izgorelosti, in ima na takratno terapijo lepe spomine, je tudi tokrat namig direktorice Varstveno delovnega centra Zasavje v Zagorju ob Savi, naj obišče dr. Antonino Rome, naletel na plodna tla. Eva, ki je v omenjenem centru zaposlena kot vodja lastnega programa izdelkov tamkajšnjih uporabnikov, je namreč sklenila, da bo naredila vse za vrnitev v prejšnje življenje.

Rešitev in olajšanje

Prva terapija v Centru Bioresona v Zagorju je pokazala, da ima Eva poleg senenega nahoda tudi povečano količino kandide in povsem iztirjene hormone. Bioresonančni aparat je celo potrdil, da se največja hormonska nihanja v njenem telesu zgodijo zvečer, kar je sovpadalo z dejstvom, da se Eva takrat ni mogla upreti želji po sladkem. »Zdravnica mi je predpisala dieto in mesec dni sem bila res dosledna. Začela sem peči pirin in ajdov kruh brez kvasa, z vinskim kamnom, odpovedala sem se mleku in mlečnim izdelkom, z jedilnika sem črtala salame. Že po prvi terapiji sem se rešila tesnobnih občutkov, po tednu dni odtegnitvenega sindroma zaradi določene hrane pa sem postala drug človek. Spet sem polna energije in lahko rečem, da je Eva spet nazaj!«
Eva prisega, da ji je bioresonanca rešila življene. »Resnično, ne pretiravam, kar zapišite, da je bilo tako!« Zaradi njene pozitivne izkušnje so se za to vrsto terapije navdušile tudi številne Evine sodelavke v službi in poiskale pomoč pri odpravljanju zdravstvenih tegob.


Zvesta bioresonanci

Eva je po nekaj obiskih Centra Bioresona sklenila, da kljub odličnemu počutju ostane zvesta tej terapiji. »Ne kadim, ne pijem alkohola, ne hodim na kavice, zato pa si bom tudi v prihodnje privoščila bioresonanco, ki je tako povzdignila kvaliteto mojega življenja, da vedno znova poudarjam, kako sem hvaležna za to izkušnjo,« rada pove. Njeno preobrazbo so takoj opazili domači, pa tudi sodelavke in sodelavci v Varstveno delovnem centru, skupaj z varovanci in varovankami, ki so posebni, včasih zahtevni, a »najbolj sončni ljudje na svetu«, kot jih opiše naša sogovornica.

Marjana Ogorevc Žgalin

 

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Center Komplementarne medicine, Antonina Rome in partnerji, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.