Franšizna priložnost v bioresonanci BICOM

Franšizna priložnost v bioresonanci BICOM

16.03.2021

Naravni pristopi k ohranjanju zdravja, predvsem bioresonanca, so vse bolj priljubljeni in popularni tako v širši kot tudi strokovni javnosti. Zato je BIORESONA bioresonanca postala uspešen poslovni franšizni model, ki išče partnerje v Sloveniji in na Hrvaškem. Obenem pa je tudi edini tovrstni franšizni sistem na področju bioresonance in naravnega zdravilstva.

Vizija in cilj

Namen in cilj franšiznega modela BIORESONA je zdravstveno strokovno in kakovostno ohranjati zdravje naših končnih uporabnikov s pomočjo naravne medicine ter jim ob tem ves čas stati ob strani.

Na drugi strani pa tudi ustvariti kakovostne delovne pogoje za naše franšizojemalce, da se s poslovnim modelom BIORESONA počutijo varni, motivirani širiti vizijo ter skupaj z nami ustvarjati pozitiven, kreativen in donosen delovni vsakdan.

 

 

O nas

Bioresonančni center BIORESONA se ponaša z najdaljšo tradicijo v regiji. Družinsko podjetje BIORES že 25 let na območju Balkana zastopa podjetje Regumed, proizvajalca bioresonančnih naprav BICOM. Ponudba in storitve družine Rome segajo vse od zdravljenja, servisa, prodaje, dizajna, izobraževanja, marketinga do vodenja. Za prepoznavnost bioresonančne metode v Sloveniji je zaslužna prav družina Rome.

Tako BIORESONA predstavlja franšizni koncept, ki zajema vse na enem mestu. Je na ključ pridobljena celotna poslovna in strokovna podpora za donosen posel, ki ima eno najlepših nalog – z naravno medicino pomagati do zdravja in dobrega počutja.

Za izvajanje terapij smo v centrih BIORESONA oblikovali svetle, prijetne in sodobno opremljene ordinacije, ki nudijo vse potrebno za izvajanje zdravljenja. Predani smo visokim standardom strokovnosti osebja, ki se zaveda, da je treba poleg izvajanja strokovne storitve skrbeti tudi za dober stik in odlično počutje strank.

BIORESONINI tretmaji so namenjeni posameznikom vseh starostnih skupin, ki jih mučijo tegobe, kot so alergije, nevrodermitis, izpuščaji, astma, seneni nahod, vnetja, težave z notranjimi organi, težave z revmo, migrene in druge bolečine, bolečine v križu, poškodbe in brazgotine, izčrpanost in depresije.

Pri delu se trudimo pomagati vsem našim strankam, uspeh našega sistema (in seveda naših zaposlenih) pa se kaže v kar 80-odstotni učinkovitosti naših tretmajev.

 

 

Zmagovalna kombinacija

Bioresonanca je vse bolj priljubljena zdravilska metoda, franšizni model BIORESONA pa čedalje bolj uspešen in razširjen, saj je v ozadju znamke BIORESONA podjetje z najdaljšo tradicijo na področju zdravljenja z bioresonanco v balkanski regiji

K tej zmagovalni kombinaciji moramo prišteti še edinstven medicinsko podkovan testni in terapevtski sistem, razvit po sistemu dr. Rome.

Investicija je prilagojena na naše tržišče in odvisna od franšiznega modela, za katerega se odločite ob podpisu pogodbe. Mesečni stroški so pravtako optimalno prilagojeni trgu, ob tem franšizojemalec prejme strokovno in osebno podporo franšizodajalca.

Kako začeti?

Prvi korak je vaš. Stopite v stik z nami, mi pa vam pošljemo vprašalnik. Po prejemu izpolnjenega vprašalnika se dogovorimo za klic. Nato sledi srečanje v enem od naših in vam najbližjih centrov BIORESONA. Srečanje je dobra priložnost za podrobno predstavitev našega podjetja, kjer bodo prikazani oprijemljivi podatki in vse pomembne informacije. Tako boste dobili osnovna znanja o samem franšiznem sistemu. Srečanje zaključimo s podpisom pisma o nameri.

Naslednji pomemben korak je izbira lokacije, kjer vam bodo naši strokovnjaki pomagali pri vrednotenju in izbiri lokacije. Nato bomo pripravili podrobno ponudbo (osnutek poslovnega načrta), ki bo temeljila na velikosti prostorov. Pri tem bomo pazili, da bo lokacija izbrana in prostor oblikovan tako, da bo zadovoljil potrebe obiskovalcev, hkrati pa ustrezal proračunu vaše naložbe.

Po podpisu pogodbe in plačilu začetne franšizne pristopnine bomo začeli s pripravo arhitekturne rešitve, razvijanjem koncepta vaše franšizne enote ter usposabljanjem zaposlenih, nato pa si bomo dosledno prizadevali za dosego vašega uspeha. V tem zadnjem koraku postanete naš partner in član franšiznega sistema BIORESONA.

 

 

Želite biti del uspešne poslovne priložnosti franšiznega sistema BIORESONA?

Imate močno motivacijo in bi pomagali ljudem do zdravja po naravni poti?

Vas zanima, da bi postali podjetnik ali podjetnica v poslovno dokazanem franšiznem sistemu?

Uživate v komunikaciji in delu z ljudmi?

Ste aktivni in ambiciozni ponoviti zgodbo o uspehu na svojem lokalnem trgu?

Potem ste prava oseba za nas. Zato vas vabimo, da nam pišete na franchising@bioresona.com ali pokličete na 00386 70 167 177.

Več pa si lahko preberete tudi na naši spletni strani https://bioresona.com/sodelovanje/

Antonina Rome, dr. med.

 

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Center Komplementarne medicine, Antonina Rome in partnerji, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.