Kako se pripraviti na bioresonančno obravnavo po COVID-19?

Kako se pripraviti na bioresonančno obravnavo po COVID-19?

19.05.2020

Sestavili smo vam krajši prispevek, kako se pripraviti na bioresonančno obravnavo in kako postopati, ko nas boste ponovno obiskali. Našemu timu se je pridružila nova strokovna pomoč, dr. Aleksandra Barbarić Kovačić, ki je čas epidemije izkoristila za izobraževanja. Z vami sva še vedno tudi dr. Antonina Rome in Vesna V. Miranda. Vabimo vas torej, da ponovno začnete z vzpostavljanjem ravnovesja v vašem telesu in se dobro pripravite na te negotove čase, ki jih napovedujejo.

Ob obisku našega centra pa ne pozabite, da tako kot v vsaki zdravstveni ordinaciji tudi pri nas veljajo naslednji varnostni ukrepi:

  • Vstop v naš center je možen le z uporabo zaščitne maske. Če je nimate, jo lahko kupite pri nas.
  • Ob vstopu si obvezno razkužite roke. Razkužilo je na voljo pri vhodu.
  • Pred terminom vas bova poklicali dr. Antonina Rome ali dr. Aleksandra Barbarić Kovačić. Skupaj bomo izpolnili vprašalnik o vašem trenutnem zdravstvenem stanju. Namenjen je odkrivanju dejavnikov, ki bi lahko ogrozili vaše in naše zdravje.
  • Če imate vročino ali druge znake akutnega respiratornega infekta, vas najlepše prosimo, da pridete na terapijo, ko se pozdravite oz. 14 dni po ozdravitvi. Tako se izključi možnost za okužbo z virusom SARS-CoV-2.
  • Vljudno vas prosimo, da v našem centru upoštevate varnostno razdaljo vsaj dveh metrov in se izogibate rokovanju.
  • Zaradi varnosti omejujemo število strank, ki so lahko hkrati v našem centru. Če sta v Bioresona čakalnem prostoru sočasno dve stranki (ena v prihajanju, druga v odhajanju), prosimo, da počakate zunaj.
  • Otroke lahko spremlja le en spremljevalec.
  • Za strokovnost, vašo in našo varnost, čistočo ter ugodno počutje med terapijo pa bomo poskrbeli mi.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in lepo dobrodošli spet pri nas!

Antonina Rome, dr. med.
Aleksandra Barbarić Kovačić, dr. med.

 

Naroči se na pregled

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Center Komplementarne medicine, Antonina Rome in partnerji, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.