Poslovna priložnost za ženske

Poslovna priložnost za ženske

30.04.2024

Naravni pristopi k ohranjanju zdravja, predvsem bioresonanca, so vse bolj priljubljeni in popularni tako v širši kot tudi strokovni javnosti. Zato je BIORESONA bioresonanca postala uspešen poslovni franšizni model predvsem med ženskami, ki išče poslovne partnerke tudi v tujini. Pohvali se lahko kot edinstven franšizni sistem na področju bioresonance in naravnega zdravljenja.

NEKAJ ZA POSLOVNE ŽENSKE

Za tovrstni franšizni model poslovanja se odločajo večinoma ženske podjetnice, saj se s poslovnim modelom BIORESONA počutijo varno, motivirane širiti vizijo ter skupaj s franšizodajalcem ustvarjati pozitiven, kreativen in donosen delovni vsakdan.

Mnoge se počutijo kot ribe na prostem v sektorjih, v katerih prevladujejo moški, brez podpore mentorjev in priložnosti za mreženje. Rešitev pa vendarle obstaja – v BIORESONA franšiznem modelu ženske prejmejo podporo, mentorstvo in postanejo del mreže. Ravno tu pride do izraza tisto, v čemer ženske blestijo: sledijo pravilom, bolje tehtajo tveganja, so boljše v organiziranju, so boljše v komunikaciji, so vešče mreženja, so izjemno natančne, stremijo k popolnosti, so zveste, rade se učijo, so prilagodljive, so članice ekipe in so prav vse, kar dela dobrega franšizojemalca.

Z ogromnim potencialom, ki ga ženske prinašajo v BIORESONA franšizni posel, in s priložnostmi, ki jih franšizno poslovanje ponuja podjetnicam, gre za zmagovalno kombinacijo.

 

O BIORESONI

Bioresonančni centri BIORESONA se ponašajo z najdaljšo, kar 35-letno tradicijo v regiji. Ponudba in storitve v okviru poslovnega modela BIORESONA segajo vse od zdravljenja, servisa, prodaje, dizajna, izobraževanja in marketinga do vodenja.

K tej zmagovalni kombinaciji moramo prišteti še edinstven medicinsko podkovan testni in terapevtski sistem, razvit po sistemu dr. Rome. Tako BIORESONA predstavlja franšizni koncept, ki zajema vse na enem mestu. Je na ključ pridobljena celotna poslovna in strokovna podpora za donosen posel, ki ima eno najlepših nalog – z naravno medicino pomagati do zdravja in dobrega počutja.

Za izvajanje terapij so v centrih BIORESONA oblikovali svetle, prijetne in sodobno opremljene ordinacije, ki nudijo vse potrebno za izvajanje zdravljenja. Predani so visokim standardom strokovnosti osebja, ki se zaveda, da je treba poleg izvajanja strokovne storitve skrbeti tudi za dober stik in odlično počutje strank.
Bioresonančni tretmaji so namenjeni posameznikom vseh starostnih skupin, ki jih mučijo tegobe, kot so alergije, nevrodermitis, izpuščaji, astma, seneni nahod, vnetja, težave z notranjimi organi, težave z revmo, migrene in druge bolečine, bolečine v križu, poškodbe in brazgotine, izčrpanost in depresije.

Pridružite se BIORESONA ženskam, ki z nežno odločnostjo osvajajo franšizni svet bioresonance, razbijajo predsodke o sebi in franšiznem načinu sodelovanja.

Članek je bil objavljen v reviji Fashion Avenue.

KONTAKT:
franchising@bioresona.com

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.