Slediti sanjam in pomagati pomoči potrebnim

Slediti sanjam in pomagati pomoči potrebnim

10.02.2024

Šmarčanka Špela Lepičnik je ena tistih terapevtk, za katere radi rečemo, da jim nikoli ne zmanjka energije. V njej kar kipi od ustvarjalnih želja in ciljev, ki jih vestno izpolnjuje, saj si ne dovoli obstati na pol poti. Med pomembnejšimi nalogami, ki si jih je zadala, je začetek njene karierne poti, ki jo je diplomirana biologinja in skorajšnja magistrica molekularne biologije in fiziologije našla v poslanstvu bioresonance. V svojem domačem kraju, v Šmartnem pri Litiji, je odprla center Bioresona, ker želi slediti svojim sanjam in pomagati ljudem.

Vsakdo, ki se po koncu študija odloči stopiti izven okvirjev, ne pa slediti v naprej začrtani karierni poti, ki jo narekuje izbran študij, ima za to dober razlog. Diplomirana biologinja in skorajšnja magistrica Špela Lepičnik je po tehtnem premisleku ugotovila, da jo njen študij sicer izpolnjuje, a svoje prve službe vseeno ne bo iskala v tej branži. Svojo priložnost je našla v delu bioresonančne terapevtke, kot vodja nove franšize centra BIORESONA, ki svoje poslanstvo uresničuje že v mnogih slovenskih krajih.

Osebna izkušnja

Da je bioresonanca uspešna metoda, ki mnogokrat lahko pomaga odpraviti težave, ki jih »uradna« medicina ne uspe, je izkusila na lastni koži. »Po cepljenju proti klopnemu meningoencefalitisu se mi je namreč pojavila alergija na pšenico in potem po drugem cepljenju še na cvetni prah. Bilo je tako hudo, da sem potrebovala kapljice za oči, pumpico za dihanje, pršilo za nos, antihistaminik. To se mi je zgodilo v času študija in prej nisem nikoli imela težav, zato mi je bilo jasno, da je bilo cepljenje sprožilec moje alergije. Takrat sem se prvič srečala z bioresonanco in terapije so mi res pomagale,« se spominja Špela.

Ne služba, ampak poslanstvo

Da bo ta izkušnja prelomna za njeno življenjsko in predvsem službeno pot, se seveda takrat še ni zavedala. A natančno tako se je zgodilo. Ko je še sestra s pomočjo bioresonančne terapije odpravila bakterijsko vnetje levic brez antibiotikov, je v Špeli dozorela odločitev za nakup bioresonančnega aparata. »Ker sem vedela, da bo potrebno veliko znanja, preden bom lahko tudi jaz na ta način pomagala ljudem, sem se sklenila izobraževati na tem področju.« Tako je Špela spoznala Antonino Rome, dr. med., ustanoviteljico in lastnico centra Bioresona, in po opravljenih izpitih na Inštitutu za bioresonanco in regulativno medicino ter več kot letu dni nabiranja izkušenj v centru Bioresona v Zagorju ob Savi prišla do točke, ko odpira vrata bioresonančnega centra v Šmartnem pri Litiji.

Pomoč neplodnim parom

 Da bo Špela Lepičnik zadostila vsem zahtevam za opravljanje svojega dela, ki narekuje zdravstveno izobrazbo, zdaj končuje tudi srednjo farmacevtsko šolo. Veseli jo, da bo lahko kot terapevtka uporabila vse svoje znanje in se že veseli celostne obravnave bodočih pacientov. Eno področje pa jo še posebej zanima, namreč želi se usmeriti v pomoč neplodnim parom. »Veliko žensk oziroma parov se danes sooča s težavami pri zanositvi, čeprav fizično ni z njimi nič narobe. Včasih je lahko moteči faktor, ki preprečuje zanositev, alergija na spermo. Ker je to beljakovina, jo namreč lahko žensko telo zavrača. In prav te težave lahko odpravi bioresonanca,« razmišlja Špela Lepičnik, ki se želi neplodnosti posvetiti tudi s svetovanjem o ustrezni prehrani ter že razmišlja o nadgradnji svojega znanja v tujini.

A to so cilji za prihodnost. Zdaj pa seveda novopečena lastnica centra Bioresona Šmartno pri Litiji vabi vse, ki jih mučijo raznolike težave z zdravjem in zaupajo v moč bioresonance, v svoje nove prostore. Obljublja, da se bo posvetila prav vsakemu, in prepričana je, da bo s svojim delom tlakovala odličen sloves bioresonance tudi v svojem domačem kraju.

Kontaktni podatki centra:
Levstikova ulica 22, Šmartno pri Litiji
T: 041 608 487
E: smartno@bioresona.si

 

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Center Komplementarne medicine, Antonina Rome in partnerji, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.