Miren kotiček za dušo in telo

Miren kotiček za dušo in telo

02.04.2023


Mirna, majhen kraj v Mirnski dolini pri Trebnjem, ima poleg reke Mirne in istoimenskega gradu od konca letošnjega februarja še en miren kotiček, vreden ogleda. V centru, na naslovu Glavna cesta 27, je namreč vrata odprl center BIORESONA Mirna. Za novo pridobitev kraja in franšiznega sistema BIORESONE je zaslužna Laura Komat, magistra farmacije, ki jo je na novo karierno pot pripeljala želja, pomagati ljudem.

Obiskovalcem in stanovalcem Mirne ni težko najti nove pridobitve kraja. Center BIORESONA Mirna je namreč na lahko dostopni lokaciji nasproti tovarne Dana, z mestom za parkiranje avtomobila in predvsem v lično prenovljenih prostorih, kjer se človeku oko najprej ustavi na kotičku za obiskovalce in potem takoj na številnih zanimivih kristalih, posebni strasti lastnice in vodje centra Laure Komat, pa seveda njenega moža, ki ji je ob odprtju centra podaril največji in najmogočnejši kristal. Vse še diši po novem in prostor ima poleg sprejemnice še dve sobani za terapije.

Vsi ljudje, odrasli in otroci, ki jih mučijo raznovrstne težave, in si želijo celostnega pristopa pri njihovi obravnavi, so dobrodošli gostje oziroma stranke. Laura vsakomur prisluhne, si za svoje stranke vzame čas, sestavi načrt terapije in svoje stranke z velikim posluhom vodi na pot lajšanja tegob. Težav, ki dandanes mučijo ljudi, in za katere »uradna« medicina nima odgovorov, ali vsaj tako izostrenega posluha, pa seveda ne zmanjka.

  

Prvo srečanje z bioresonanco

Laura Komat, ki je po poklicu magistra farmacije, to seveda dobro ve. Pravzaprav je vse to izkusila na lastni koži, ko je rešitev za svojo diagnozo našla v bioresonanci. »Ravno v času korone sem se soočila s težavo, o kateri marsikdo težko govori. Imela sem namreč parazite, podančice. Zdravnik mi je predpisal zdravilo, ki sem ga seveda uživala po navodilih, a posledica tega je bila huda kožna reakcija. Še hujše je bilo to, da se je kmalu težava ponovila, kar je značilno za parazite. Takrat sem si rekla, da imam tega dovolj. Grozno sem se počutila in sklenila sem ukrepati. Na spletu sem zasledila, da bioresonanca zelo pomaga pri zatiranju parazitov. O tem sem govorila s kolegico, ki je že imela pozitivno izkušnjo z bioresonanco. In to me je opogumilo, da sem prvič potrkala na vrata bioresonančne terapevtke,« se spominja Laura.

Preobrazba in klic

Tisto, kar je Lauro čakalo na drugi strani vrat, ji je popolnoma spremenilo življenje. »Že prvi obisk me je povsem prevzel. Terapevtka me je prizemljila in zame je to pomenilo začetek preobrazbe.«

Laura je obiskala nekaj terapij, odpravila parazite in začela nase in na svoje zdravje gledati v popolnoma drugi luči. »Prej sem pri zdravstvenih težavah želela le utišati simptom, nisem pa videla širše slike. Tam pa sem dobila potrditev, da lahko sama veliko postorim za svoje zdravje.« Vse spremembe, ki jih je doživljala Laura, so pustile svoj pečat tudi na njenih bližnjih. Bioresonančno terapijo je začel obiskovati tudi njen partner, brat, njegova izbranka, mama. »Svetovala sem jo prijateljici iz Zagorja ob Savi, tudi farmacevtki. Ona mi je povedala, da je v njihovem kraju prav tako izvrstna bioresonančna terapevtka v centru Bioresona. Ko sem si ogledala njihovo spletno stran, sem videla, da iščejo nove sodelavce,« pove Laura, za katero je bil to tisti usodni klic, ki ji je spremenil življenje.

Nova pot

Laura je stopila na tvegano pot zamenjave kariere, se odpovedala redni službi v farmacevtskem podjetju in varnosti. »Čutila sem, da to ni moja prava pot. Telo mi je prav na fizičnem nivoju to sporočalo.« Zdaj ve, da se je odločila prav. Pri tem so jo zelo podprli tudi njeni najbližji.

Najprej se je začela izobraževati na področju bioresonance, sledila je odpoved delovnega razmerja, letos februarja pa je odprla na Mirni svoj center. Tam zdaj uživa v svobodi, ki ji jo prinaša delo bioresonančne terapevtke, se veseli dela z odraslimi in tudi otroki, pri katerih beleži še posebej dobre terapevtske rezultate. »Od vsake stranke se naučim nekaj novega. Jaz jim dajem svoje znanje, a še več dobim, ko vidim, kako jim lahko pokažem pot, po kateri gredo sami, in jim tako pomagam.« Baterije si polni z izleti v naravi, s sprehodi s svojo psičko Luno, prakticira sprostitvene tehnike in se izobražuje v dveletnem programu za izboljševanja psihofizičnega počutja.

Ves čas pa poudarja pomen povezave uradne in komplementarne medicine. »Pomembno je, da ljudje svojemu zdravniku povedo, da so obiskali bioresonančno terapijo in da jim je to pomagalo do boljšega počutja. Le tako se dober glas širi,« je prepričana Laura, ki verjame, da bo enkrat v prihodnosti tudi bioresonanca na recept.

 

Kontaktni podatki centra:
Glavna cesta 27, Mirna
T: 041 608 487
E: mirna@bioresona.si

 

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Center Komplementarne medicine, Antonina Rome in partnerji, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.