Lana Drašler je po prvem odmerku cepiva zoper covid-19 potrebovala pomoč

Lana Drašler je po prvem odmerku cepiva zoper covid-19 potrebovala pomoč

13.11.2021

Cepljenje

Ljubljančanka Lana Drašler je ženska na vrhuncu moči. Uspešna podjetnica in mama treh otrok je venomer v akciji, saj delo in skrb za družino terjajo veliko energije. A se ne pritožuje in uspešno krmari med vsemi obveznostmi. Ko je lani izvedela za možnost, da se cepi proti covidu-19, in si tako pusti odprta vrata tudi za potovanja, se je odločila za ta korak. Ker je zdrava, brez kroničnih bolezni ali kakšnih drugih bolezenskih tegob, pa seveda v najboljših letih, ni pričakovala kakšnih neprijetnih reakcij po cepljenju. 

Neznosna bolečina

»Prvi odmerek cepiva sem prejela ob devetih dopoldne, po štirih urah pa se mi je razvil glavobol, ki je izhajal iz čela, da je bil pritisk neznosen in glava težka. Bolečina je bila močna in se je še krepila ter me hromila. Pa nisem tip človeka, ki takoj »jamra«. Da bi nekaj dni nemočna ležala, si pri skrbi za tri otroke res nisem mogla privoščiti,« se spominja Lana, ki je sicer nikoli prej niso mučili glavoboli, sploh pa ne migrene, zato jo je ta bolečina povsem presenetila.

Klic na pomoč

Spomnila se je, da ji je znanka pripovedovala, kako jo je po cepljenju kar štirinajst dni mučil res hud glavobol, in v strahu, da bi se to zgodilo tudi njej, sklenila takoj ukrepati. Lana ni poklicala svojega osebnega zdravnika, saj ne pomni, kdaj ga je nazadnje obiskala. Prav po nasvetu omenjene znanke je sklenila, da pokliče kar v center Bioresona, jim zaupa svojo težavo in prosi za pomoč. »Takoj so mi prisluhnili, bili so izjemno prijazni in čez nekaj ur, še isti dan, sem že prišla k njim na terapijo. To je bila moja prva osebna izkušnja s to metodo, ki jo sicer dobro poznam in po potrebi na bioresonanco peljem tudi svoje otroke.«

Olajšanje po terapiji

Po terapiji se je Lana odpravila domov in ko se je naslednje jutra zbudila, o glavobolu ni bilo več sledu. »Bila sem kot nova. Kakšno olajšanje!« S terapevtko sta bili sicer dogovorjeni, da center Bioresona obišče še enkrat, a ker so težave popolnoma izzvenele, še ena terapija ni bila potrebna. »Sva se pa dogovorili, da se pri njih oglasim dan pred drugim odmerkom cepiva, da me s terapijo pripravijo na cepljenje in tako preprečijo morebitne nezaželene reakcije po cepljenju.«

Brez težav po drugem odmerku cepiva

Lana je tako tudi storila in ko je prejela še drugi odmerek, je njeno telo cepivo sprejelo brez težav. Torej brez glavobola ali drugih posebnosti. Bila je seveda izjemno vesela, da se je vse dobro končalo. »Svojo izkušnjo, kako mi je po cepljenju pomagala bioresonanca, zdaj seveda rada delim s prijatelji,« pravi Lana Drašler, ki je navdušena nad blagodejno močjo te terapije.

Marjana Ogorevc Žgalin

 

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Center Komplementarne medicine, Antonina Rome in partnerji, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.