Mojca Zupan zaupa v Bioresono že več kot deset let

Mojca Zupan zaupa v Bioresono že več kot deset let

20.08.2021

Pomoč po cepljenju zoper Covid-19

Mojca Zupan iz Ljubljane je vitalna in energična ženska, mama treh otrok in ustanoviteljica in direktorica podjetja z mednarodno veljavo PlanetCare. Kot že ime podjetja pove, je usmerjeno k skrbi za čistejše okolje. Plod njihovega znanja in dela je namreč inovativen filter, ki se enostavno namesti na pralni stroj in iz odpadnih voda zadrži kar 90% mikrodelcev.

Zaupanje že druge generacije

Pri tem, ko Mojca Zupan s svojim delom skrbi za zdravje našega planeta, pa ne pozablja niti na lastno zdravje in počutje svoje družine. »Že pred več kot desetimi leti sem se prvič srečala z bioresonanco in sicer v Nemčiji, kjer sem včasih delala,« nam je zaupala. Ko je na tem področju v Sloveniji orala ledino mama ustanoviteljice Bioresona centrov, Antonine Rome, dr.med., je bila Mojca med njenimi prvimi pacienti. Kasneje pa je skrb za svoje zdravje zaupala prav zgoraj omenjeni zdravnici, ki se je odločila nadaljevati družinsko tradicijo. »Od vseh alternativnih oblik zdravljenja namreč najbolj zaupam prav bioresonanci. Predvsem v primeru, da terapije izvaja zdravnica, kot je Antonina Rome.«


Napolni baterije, očisti digitalni smog

Njeno zaupanje v neverjetno moč frekvenčnih valov se vedno znova potrjuje. »Zato vsakič, ko se slabo počutim, potrkam na vrata centra Bioresona. Naj bo to viroza, ki kar vztraja, splošna utrujenost, ali pa burna avtoimunska reakcija,.. Karkoli gre pri meni narobe, je z bioresonanco dosti hitreje bolje, in se počutim spet tako, kot je prav,« nam je zaupala Mojca Zupan, ki ima zaradi stresne službe in treh otrok obilico dela in večkrat »prazne baterije«, kot sama pravi. Kadar se počuti izpraznjeno, ji najbolj pomagajo malce daljše, večkratne terapije, saj ji povrnejo ravnovesje.

Odkar pa ima otroke, so tudi ti redne stranke centra Bioresona, kjer jim pomagajo pri celi paleti težav - v primeru viroz, pa vse do zlomov. »Tudi moji otroci radi obiskujejo terapije, saj čutijo, da jim pomagajo. Vsekakor pa bi jih priporočila prav vsakemu, tudi tistim, ki nimajo zdravstvenih težav. Vsi smo namreč izpostavljeni digitalnemu smogu in že preventivno bi vsak občasno moral na tovrstno čiščenje,« je prepričana Mojca Zupan.

Po cepljenju na bioresonanco

Mojca Zupan je tudi v času pandemije, ki je naš svet premaknila s temeljev, pomoči poiskala v bioresonanci. Cepljenje zoper Covid-19 ji je namreč povzročilo neljubo reakcijo in zaradi slabega počutja je potrkala na vrata Bioresona centra. »Lahko povem, da mi je pomagal že en obisk in moje počutje je bilo že naslednji dan spet odlično!« je bila navdušena Mojca Zupan, ki zato še naprej ostaja redna obiskovalka centra Bioresona.

Marjana Ogorevc Žgalin

 

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Center Komplementarne medicine, Antonina Rome in partnerji, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.