Naši centri

 
 
 

Center Ljubljana

23.08.2019

Kdo smo

Naše BIORESONA centre odlikuje in povezuje:

  • motivacija, ki se odraža v dolžnosti in pripadnosti
  • strokovnost in kakovost
  • ter prijazna komunikacija 

Antonina Rome, dr.med., vodja centra za bioresonanco BIORESONA Ljubljana

Antonina Rome je zdravnica predana naravni medicini, podjetnica in vodja centra ter predvsem mamica. Že v času študija medicine je obiskovala seminarje iz naravne medicine v tujini. Učila se je homeopatije na UCLH Royal Hospital v Londonu, opravila certificiranje na kliniki Paracelsus v Švici, o vitaminski terapiji se je učila pri prof. U. Groeberju v Nemčiji, opravila vsa izobraževanja iz BICOM bioresonance na Inštitutu Regumed ter postala uradni predavatelj Inštituta za bioresonanco in regulativno medicino. BICOM bioresonančno metodo predstavlja tudi na evropskih kongresih za integrativno medicino. 

BIORESONA centri so postali njeno življenje, saj je pomoč ljudem z naravno medicino prerasla v dolžnost, ki jo čuti do vas ter do družbe.

 

Vesna V. Miranda, administrativna pomoč in marketing

Vesna Vujanović Miranda je naša administrativna pomoč ter ključni povezovalni člen med ekipo in strankami. Z vljudnostjo in komunikativnostjo pomaga odgovoriti na vsa vprašanja, poišče primeren datum obiska ter skrbi za vaše udobje, ko ste pri nas.
Nanjo se lahko vedno obrnete. 
Veseli smo, da z nami ustvarja prijetno vzdušje za vas. 
 

Naroči se na pregled

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Center Komplementarne medicine, Antonina Rome in partnerji, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.