CENTER Lesce

CENTER Lesce

15.08.2019

Naše BIORESONA centre odlikuje in povezuje:

  • motivacija, ki se odraža v dolžnosti in pripadnosti
  • strokovnost in kakovost
  • ter prijazna komunikacija

V BIORESONA centru Lesce vam pomaga Miša Kobal Havliček, ki ima že 8 let izkušenj na področju bioresonance ter od leta 2017 tudi uradno licenco Ministrstva za zdravje za opravljanje bioresonančne dejavnosti. Po srednješolski izobrazbi je medicinska sestra, nato je študirala ekonomijo ter opravila tudi podiplomski študij managementa. Poslovna pot jo je odpeljala v farmacijo, vendar je kljub temu iskala svoje poslanstvo v naravni medicini in se leta 2012 vpisala na I.M.U. College v Londonu, kjer je leta 2014 diplomirala.

Naravno medicino vidi kot dopolnitev in podporo uradni medicini in prepričana je, da z roko v roki lahko dosežemo vrhunske rezultate.

Kontaktni podatki centra:

Alpska cesta 37, Lesce

T: 041 874 226

E: lesce@bioresona.si

 

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Center Komplementarne medicine, Antonina Rome in partnerji, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.